Öppna förskolan - för föräldrar och barn 0-5 år

Välkommen att titta in till oss på öppna förskolan för att umgås och ha en trevlig stund. Vi finns på Familjecentralen Mörmo gård.

Barn som ler.

 

Nu öppnar vi upp mer verksamhet. Öppna förskolan 0-5 år ute och Babycaféet flyttar in och höjer åldern till 0-10 månader. Fortfarande med restriktioner. 

Öppna förskolan ute Föräldrar med barn i åldern 0-5 år är välkomna till baksidan på Mörmo gård (Familjecentralen), där det finns en fin lekplats och en stor trädgård. Vi följer de restiktioner som finns om avstånd samt att ni är symptomfria och friska. Ni tar med eget fika. Ingen anmälan krävs. Öppettider med start 17 augusti: tisdagar 10.00-12.00 och 13.00-15.00, onsdagar 13.00-15.00, torsdagar 10.00-12.00. 

Babycafé Föräldrar med barn 0-10 månader ses inomhus i Öppna förskolans lokal. Det är fortfarande med begränsat antal, så anmälan krävs. Ni tar med eget fika. Vill du delta skickar du sms dagen innan eller samma dag till Carina på 076 836 41 42 och inväntar svar. Vi följer även de restiktioner som finns om avstånd samt att ni är symptomfria och friska. Öppettider med start 18 augusti: onsdagar 10-12 och torsdagar 13.30-15.

Vill du veta mer kontakta Carina på 054 51 51 68 eller carina.larsson3@hammaro.se

Följ oss gärna på instagram: Öppna Förskolan Mörmo Gård.                                                                                            

Här nedanför kan du läsa om vilken verksamhet som finns när den inte är begränsad av Covid restriktioner

Öppna förskolan är en mötesplats dit du som förälder (eller annan vuxen) och ditt barn är välkomna att leka, pyssla, sjunga, fika tillsammans. Här finns det utrymme och möjlighet för ditt barn att stimuleras i lek och samspel med andra barn och vuxna. Men du kan också bara vara, slappna av och må gott med ditt barn.

Öppna förskolan ger möjlighet att knyta kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter kring föräldrarollen och andra frågor som hör vardagen till när man har små barn.

På öppna förskolan kan du även samtala om frågor som rör föräldraskapet och barn med pedagogerna som arbetar där. 

Babycafé

- föräldrar och barn 0-1 år

Är en del av öppna förskolans verksamhet där du som förälder och ditt barn 0-1 år är välkomna. På babycaféet finns möjlighet att träffa andra föräldrar känna gemenskap samt dela dina glädjeämnen eller funderingar med. Det kan också vara skönt att komma hemifrån en stund. 

Babyrytmik

- för föräldrar och barn 0-6 månader

I samarbete med Hammarö församling erbjuder vi babyrytmik cirka 10 gånger under en termin. Du och ditt barn deltar i en fast grupp där ni ägnar er åt sång, musik, rörelse, ramsor.

För mer information och anmälan se Hammarö församlings webbplats.

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar hör av dig till Carina på telefon 054-51 51 68.

Kontakt

Läs mer
Sidan uppdaterad: 2020-09-21