Startsida Hammarö

Alla Besöka Prenumerera
 • Beskrivning av tilltänkt sträckning av nya Tynäsvägen. 2021-09-24 Kungörelse samråd nya Tynäsvägen
  Hammarö kommun har ställt ut en vägplan för nya Tynäsvägen, samrådshandling Plan- och Miljöbeskrivning 2021-08-27.
 • 2021-09-24 De förändrade arbetssätten inom förskola, skola och fritidshem förlängs
  Efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten så fortsätter vi att arbeta utifrån de förändrade arbetssätteten inom förskola, skola och familjehem ytterligare en vecka och förbereder därefter för en succesiv övergång mot det normala. De förändrade arbetssätten förlängs alltså till att gälla till och med den 1 oktober.
 • 2021-09-23 Kommunerna i Karlstadsregionen möter framtiden tillsammans
  Kommunerna Hammarö, Forshaga, Grums, Karlstad och Kil har nu skrivit under en gemensam avsiktsförklaring för att tillsammans skapa utveckling, tillväxt och ökad livskvalitet för invånarna i Karlstadsregionen. 
 • 2021-09-22 29 september börjar en mer normal vardag - så här öppnar kommunens verksamheter succesivt upp
  Sedan en lång tid tillbaka har vi levt med restriktioner. Onsdagen den 29 september försvinner restriktionerna och flera verksamheter kan åter öppna upp. Här kan du läsa mer om vad som gäller för Hammarö kommun.
 • 2021-09-22 Hammarö kommun - årets klättrare på näringslivsrankingen
  Varje år gör Svenskt Näringsliv en undersökning av företagsklimatet i Sveriges kommuner. I år klättrar Hammarö hela 83 placeringar på rankinglistan vilket är en härlig vändning på förra årets trend. Annika Axelsson, näringslivsansvarig på kommunen, anser att jobbet med att stärka relationen till näringslivet har gett resultat.
 • 2021-09-20 Barnen poppade igång invigningen av Annebergs förskola
  Det var en tydlig feststämning på invigningen av Annebergs förskola som ägde rum under måndagen. Politiker och tjänstemän höll tal och klippte band samtidigt som barnen firade in förskolan med partypoppers, ballonger och såpbubblor.
Fler nyheter